content image- 1561031623

Huidverzorgingsproducten

In mijn salon werk ik met de producten van Dr. R.A. Eckstein en BDR.

De huidverzorgingsproducten van Dr. R.A. Eckstein

zijn in de professionele schoonheidsinstituten al tientallen jaren bekend en zeer geliefd. Geen wonder ook, want zelden zie je een merk dat zo compleet en effectief is.

Voor elke huid en voor ieder huidprobleem is een zorgvuldige en vertrouwde verzorging mogelijk. Dit tegen een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Niet voor niets zegt Dr. R.A. Eckstein dat alleen het beste goed genoeg is.

Tijdens een behandeling geef ik u graag advies welke producten het beste bij uw type huid passen. Deze producten kunt u eventueel na de behandeling bij mij aanschaffen. Ook is het mogelijk producten te kopen als u geen afspraak heeft. Neem gerust telefonisch of via de mail contact met mij op.

Wilt u producten bestellen van Dr. R.A. Eckstein? Ga dan naar onze webwinkel.

 

BDR Behandeling (Beauty Defect Repair)

Heeft u last van gebrek aan spankracht en elasticiteit, leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes, te strak aangespannen gelaatsspieren, mimische rimpels, zonbeschadigde huid, ouderdoms- en pigmentvlekken, droge en ruwe huid, vergrote poriën en onzuivere huid, littekentjes/ acne of een zeer gevoelige huid? Probeer dan nu een BDR behandeling.

BDR behandelingsresultaten zijn opzienbarend.  Deze unieke methode werd ontwikkeld door biologen, artsen, ingenieurs en praktiserende schoonheidsspecialisten. De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos.

De behandeling begint met een fruit- en glycolzuurpeeling om de poriën te verfijnen, rimpels te reduceren, de verhoornde huid gladder te maken en de celdeling te versnellen. Aansluitend volgt een mechanische peeling waarbij vijf tot tien lagen dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dan volgt de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen. Door deze microperforatie kunnen de werkzame stoffen van de BDR verzorgingsproducten beter door huid worden opgenomen. Ook geven deze mininaaldjes, die met het blote oog niet zichtbaar zijn, een prikkeling aan de huidfuncties zodat de huid zich vernieuwt en wordt gestimuleerd meer collageen aan te maken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van vier tot zes weken geadviseerd.

Wilt u producten bestellen van Dr. R.A. Eckstein? Ga dan naar onze webwinkel.